Fotografia ca sport de echipa

Am practicat o buna perioada din tineretea mea sportul de echipa si inca de pe atunci am observat importanta unitatii grupului;

mai exact importanta comunicarii si munca in echipa in realizarea obiectivelor propuse.

 

 

Pe parcurs, lucrurile s-au schimbat putin si sportul de baza pe care il practic in prezent a ajuns sa fie fotografia.
Si chiar daca la prima vedere pare un sport individual sa stii ca si fotografia este tot un sport de echipa. Si de ce spun asta ? 
Pe langa colegii mei de la studio care ma asista ( sau inlocuiesc ? ) la sedintele mele foto, mai exista de obicei cineva care completeaza toata echipa si de multe ori este chiar actorul principal in toata actiunea asta creativa si acela esti chiar TU. Cel ce apelezi la mine pentru a capta niste momente din VIATA TA.
Si am pus accent pe asta pentru ca vreau sa scot in evidenta ca intr-un final este vorba despre tine.

 

Obiectivul nostru este comun si mai exact o sedinta foto cat mai reusita, cu cat mai multe momente de neuitat asa incat o selectie a celor mai bune dintre ele  sa fie aproape imposibil de realizat. Dar pentru asta, asa cum iti spuneam la inceput, trebuie sa avem in vedere ca suntem o echipa. Chiar daca initial vei tinde sa crezi ca eu sunt cel ce face tot, afla de la mine ca nu fac mare lucru daca nu comunicam si nu ne comportam precum niste coechipieri.

Asadar, inainte sa ajungem sa captam momente impreuna, pregateste-te sa faci parte din echipa noastra, iar asta implica o daruinta atat inainte de sedinta cat si pe parcursul acesteia.
Poti sa vii oricand cu idei noi cu pareri personale, asta inseamna pana la urma comunicare si doar asa vom ajunge sa fim multumiti toti cei implicati. Fotografia este intr-un final o activitate creativa si toti cei prezenti in acel moment pot contribui cu propria lor viziune, propriile lor idei. 

Deci, drag prieten ... nu uita ca tu nu esti un simplu subiect in fata aparatului meu, tu esti colegul meu de echipa si obiectivul nostru este sa transformam acele momente in povesti ce vor dura o eternitate. 

” Fotografia-portalul către suflet ”