Fotograful - pictorul modern

Si de ce spun asta? 

Calatorind putin in timp si mai exact cateva sute de ani in urma, umanitatea a inceput incet sa simta gustul artei. Pe la acea vreme erau o mana de oameni carora le placea sa surprinda momente si sa le transpuna intr-un tablou. Si toate acestea erau realizate cu ajutorul unei panze, cateva pensule, culori, o viziune de artist si multa munca si rabdare.

Cateva secole mai tarziu, cu totii traim o altfel de lume, una mai evoluata din multe puncte de vedere, dar mai ales tehnologic. Astazi, cu ajutorul unui aparat de fotografiat si o viziune artistica, putem surprinde momente apasand un buton, iar pe urma printr-o munca atenta ce necesita rabdare in prelucrarea materialului, se pot face lucuri marete, rezultatul fiind minunat daca esti un iubitor al artei. 

Nu ma consider a fi un pictor, dar totusi, iubesc sa fac fotografii si orice fotografie poate fi considerata un tablou.

 

Fie ca e vorba de a fotografia natura, oamenii, sau de ce nu oameni in natura, imi place sa cred ca fiecare fotografie este un moment unicat si odata surprins, el poate deveni tablou ce va daiuni in timp la fel ca marile picturi de peste secole.
 

Familie ...

Tineri la inceput de drum ...

... si natura.

Intr-un final pictam momente. Pictam tablouri.
Color sau alb-negru pictam viata prin fiecare fotografie. 
Te astept sa pictam impreuna !

 

 

” Fotografia - portalul către suflet. ”